دانلود نمونه سوالات روانشناسی عمومی
یک مطالعه اثرات بیعدالتی را دانلود رایگان نمونه سوالات روانشناسی عمومی میدهد. مربیان روانشناسی عمومی ابتدا نظرسنجیهایی را درباره میزان رفتار کالجهایشان با عدالت رویهای و توزیعی تکمیل کردند. (عدالت رویه ای به عدالت در تخصیص پاداش یا انضباط از نظر یکسان و عادلانه بودن رویه ها اشاره دارد؛ عدالت توزیعی به سیستمی برای توزیع پاداش و انضباط اطلاق می شود که در آن نتایج یا نتایج واقعی یکسان و منصفانه باشد.) عدالت رویه ای. موارد شامل، به عنوان مثال، "به طور کلی، رویه های دپارتمان/کالج اجازه درخواست برای شفاف سازی یا اطلاعات اضافی در مورد یک تصمیم را می دهد." اقلام عدالت توزیعی عبارت بودند از: من با توجه به مسئولیتهایی که دارم به نسبت پاداش دریافت میکنم».
سپس مربیان پرسشنامه های تعهد سازمانی را با مواردی مانند "من با افتخار به دیگران می گویم که بخشی از این بخش/دانشکده هستم" تکمیل کردند. سپس دانشآموزان آنها نظرسنجیهایی را با مواردی مانند معلم نسبت به نیازهای من دلسوز بود» و معلم با من منصفانه رفتار کرد» را تکمیل کردند. نتایج چشمگیر بود. مربیانی که عدالت توزیعی و دانلود رایگان نمونه سوالات روانشناسی عمومی بالایی را درک می کردند، متعهدتر بودند. علاوه بر این، دانشجویان این مربیان سطوح بالاتری از تلاش، رفتارهای اجتماعی و انصاف را گزارش کردند و واکنشهای مثبت روانشناسی عمومی نسبت به مربیان خود داشتند. رفتار منصفانه با دیگران باعث بهبود تعهد و نتایج کارکنان شد. ویژگی زمینه استراتژیک همراه نشان می دهد که چگونه یک کارفرما در چین رفتار عادلانه با کارمندان را بهبود بخشیده است.
بهبود عملکرد: زمینه استراتژیک
یک استراتژی جدید نیروی انسانی
در کارخانه فاکسکان در شنژن، چین عبارت مسئولیت اجتماعی تمایل دارد تصاویری از کمک های خیریه و کمک کمتر به خانه ایجاد کند، اما در واقع به موارد بسیار بیشتری اشاره دارد. مثلاً به صداقت تبلیغات شرکت اشاره دارد. به کیفیت قطعاتی که در محصولات خود میسازد؛ و به صداقت، اخلاق، انصاف، و "صحت" در معاملات خود با مشتریان، تامین کنندگان، و، البته، کارکنان. سوال اساسی همیشه این است که آیا روانشناسی عمومی به طور منصفانه و صادقانه به همه حوزه های خود (یا "ذینفعان") خدمات می دهد یا خیر. بنابراین، مسئولیت اجتماعی شرکت به میزانی اشاره دارد که شرکت ها باید منابع را در جهت بهبود یک یا چند بخش از جامعه به غیر از مالکان یا سهامداران شرکت هدایت کنند و انجام دهند.
شورش کارگران در کارخانه مونتاژ آیفون فاکسکان اپل در شنژن، چین، نشان می دهد که کارگران در سرتاسر جهان از کارفرمایان خود می خواهند که با آنها به شیوه ای منصفانه و مسئولانه اجتماعی رفتار کنند. تولید محصولات با دانلود رایگان نمونه سوالات روانشناسی عمومی تا حد امکان کارآمدترین استراتژی این کارخانه بود. با این حال، پس از روانشناسی عمومی بر سر قوانین حقوق و دستمزد و کار در کارخانه فاکسکان، اپل از صاحب کارخانه خواست تا انجمن کار منصفانه (FLA) را از کارگران کارخانه بررسی کند. FLA انبوهی از مشکلات» پیدا کرد.
دانلود نمونه سوالات روانشناسی عمومی همراه پاسخ
روانشناسی ,عدالت ,منصفانه ,دانلود ,کارخانه ,نمونه ,نمونه سوالات ,سوالات روانشناسی ,دانلود رایگان ,رایگان نمونه ,اشاره دارد ,نمونه سوالات روانشناسی ,دانلود رایگان نمونه ,رایگان نمونه سوالات ,سوالات روانشناسی عمومی